Terms & Conditions

Legal

Terms & Conditions

Privacy policy

Cookie Policy

🇬🇧

English

🇩🇰

Danish

Behandling af personoplysninger ved brug af Zliides app og hjemmeside 

Gælder fra den 11. oktober 2021.

1. Indledning

1.1 Denne persondatapolitik forklarer, hvordan Zliide Technologies ApS’ (i det følgende benævnt ”Zliide”) indsamler og i øvrigt behandler dine oplysninger i forbindelse med at du benytter Zliide applikation til iOS og Android (i det følgende benævnt ”Zliide app”) og hjemmeside shopping.zliide.com (i det følgende benævnt ”Zliide web”) i den forbindelse har afgivet oplysninger om dig selv. Der er både tale om oplysninger, som du selv har givet oplysninger om ved indtastning eller oplysninger, som bliver indsamlet automatisk, når du benytter Zliide app og Zliide web.

1.2 Zliide værner om dine personoplysninger, og vi er meget opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af de personoplysninger, vi modtager fra dig. I det følende kan du læse, hvordan Zliide behandler dine personoplysninger.

1.3 Zliide Technologies betragtes efter den gældende persondatalovgivning som dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, vi indsamler om dig i forbindelse med din brug af Zliide. Nedenfor kan du finde alle relevante kontaktinformationer:

Zliide Technologies ApS
Dagmar Petersens Gade 104, st. 
8000 Aarhus C
CVR-nr. 37 55 63 19
Email: privacy@zliide.com

1.4 Persondatapolitikken udgør sammen med de generelle brugerbetingelser og cookiepolitikken for brug af Zliide det gældende aftalegrundlag imellem dig og Zliide.

2. Hvilke personoplysninger behandler Zliide om dig?

2.1 Via Zliide app, Zliide web og de dér tilknyttede tekniske løsninger, indsamler vi følgende kategorier af personoplysninger til brug for følgende angivne formål

2.1.1 Oprettelse og administration af bruger

2.1.1.1 Du kan anvende Zliide app på flere forskellige måder. Du kan logge dig ind via dine loginoplysninger til Facebook, sign-in with Apple eller via din mailadresse og en selvvalgt adgangskode. Du kan også trykke ”spring over” og benytte Zliide app via en gæsteadgang.

2.1.1.2 Du kan anvende Zliide web uden at skulle oprette bruger, men du skal blot godkende vores cookies. Der er også mulighed for at logge ind på hjemmesiden med Facebook eller via din mailadresse.

2.1.1.3 Hvis du logger ind via Sign in with Apple, kan Zliide indsamle følgende personoplysninger om dig, i det omfang du giver tilladelse til det gennem Apple.

Navn

Mailadresse

2.1.1.4 Hvis du logger ind via din facebookprofil, kan Zliide indsamle følgende personoplysninger om dig fra din facebookprofil, såfremt du giver tilladelse til det på Facebook:

Navn

Mailadresse 

Fødselsdagsdato/alder

Køn

Profilbillede

Dit Facebook-id

2.1.1.5 Hvis du logger ind manuelt med din mailadresse og selvvalgte adgangskode, indsamler Zliide følgende personoplysninger om dig:

Mailadresse

2.1.1.6 Uanset hvilken login mulighed du benytter, har du mulighed for at indtaste følgende personoplysninger:

Fødselsdato/alder

Køn

2.1.1.7 Når du benytter Zliide app til at scanne et produkt eller købe et produkt fysisk i en butik, indsamler Zliide oplysninger om hvilke butikker du har besøgt, hvilke produkter du har scannet og/eller købt og tidspunkterne herfor.

2.1.1.8 Når du benytter Zliide app eller Zliide web til at foretage et køb udenfor forretningens fysiske forretningssted, indsamler Zliide din adresse, postnummer, telefonnummer, mailadresse, leveringsmetode, samt tidspunktet for købet.

2.1.1.9 Behandlingsgrundlaget for dette formål er databeskyttelsesforordningen artikel 6.1.b (aftaleopfyldelse). Disse oplysninger stammer direkte fra dig eller en person, som repræsenterer dig.

2.1.1.10 I det omfang det er nødvendigt og falder indenfor formålet vil vi kunne dele oplysningerne med følgende kategorier af modtagere: vores leverandører og forhandlere, herunder forretninger og fragtfirmaer, samt IT-leverandører, finansielle institutioner og bogføringsfirmaer som vi samarbejder med for at assistere vores virksomhed.

2.1.1.11 Vi opbevarer dine personoplysninger så længe det er nødvendigt for at opfylde formålet, dog maksimalt indtil 3 år efter du sidst har benyttet Zliide app. Oplysninger om dine køb og betaling opbevares dog altid i 5 år plus indeværende år, fra det tidspunkt du har foretaget dit køb i overensstemmelse med bogføringslovens krav.

2.2 De kommercielle vilkår i relation til den brugeroprettelse og foretagelse af køb reguleres ikke i dette dokument, men der henvises til brugerbetingelser. Gennemfører du køb uden for forretningens forretningssted, kan der være generelle vilkår for købet. Zliide optræder alene som formidler af ordren mellem dig og forretningen, der sælger produktet. Zliide er således ikke aftalepart i handlen. Betingelserne og aftaleparten vil fremgå i Zliide inden købet afsluttes. Zliide opfordrer dig til at gennemgå betingelserne, inden købet afsluttes.

2.2.1 Markedsføring – tilmelding til vores nyhedsbrev

2.2.1.1 I Zliideapp og på Zliide web kan du samtykke til at modtage markedsføring påe-mail fra Zliide og butikker du har handlet i. Hvis du samtykker til atmodtage markedsføring, anvender vi dine personoplysninger tilmarkedsføringsmæssige formål ved at målrette vores kommunikation med dig påbaggrund af dine interesse- og fokusområder, herunder ved fremsendelse afelektronisk post, herunder på e-mail, sms og direkte beskeder på sociale medierinden for dine valgte interesseområder. Zliide markedsføring kan indeholdeinformation om nye funktioner og muligheder i Zliide app og på Zliide web, samtmarkedsføring af vores samarbejdspartneres produkter.

2.2.1.2 Vi behandler følgende typer af personoplysninger om dig:

Navn

Mailadresse

Advertising ID fra din enhed (såfremt du har slået dette til på din enhed) 

Dine interesseområder, herunder produkter du har trykket på og tilføjet i din kurv 

Alder 

Køn

Disse oplysninger stammer direkte fra dig eller en person, som repræsenterer dig.

2.2.1.3 Behandlingsgrundlaget for dette formål er databeskyttelsesforordningen artikel 6.1.a (samtykke).

2.2.1.4 Hvis du samtykker til markedsføring fra specifikke butikker du har handlet i, kan vi videregive vi din e-mail, din alder, køn og interesser og adfærd, såfremt det fremgår af dit samtykke, til den pågældende butik. Butikken vil herefter være dataansvarlig for egen markedsføring og kan sende dig markedsføring via elektronisk post.

2.2.1.5 Du kan til enhver tid let og gebyrfrit dit samtykke til at modtage markedsføring via elektronisk post fra Zliide ved at trykke på ”afmeld nyhedsbrev” i selve nyhedsbrevet eller sende os en anmodning herom på privacy@zliide.com.

2.2.1.6 Vi vil opbevare dine personoplysninger så længe dit samtykke er aktivt og i 2 år efter du har tilbagekaldt dit samtykke.

2.2.2 Optimering af app og profilering

2.2.2.1 For at give dig en bedre kundeoplevelse i Zliide app, på Zliide web og målrette vores markedsføring indsamler vi oplysninger med henblik på at få kendskab til, hvilke produkter der interesserer dig, din købshistorik og generelle adfærd i applikationen, herunder hvilke produkter du klikker på og hvilke produkter du lægger i "indkøbskurven". Hvis du har afgivet samtykke til at modtage markedsføringsmateriale fra Zliide, sender vi dig nyheder ud fra vores viden om dine køb, besøg i butikker, scanning af varer mv.

2.2.2.2 Hvis du har slået Push-notifikationer til i Zliide app, vil du ligeledes modtage servicebeskeder via notifikationer i app’en. Servicebeskeder kan være beskeder om dine købte varer eller generelle driftsmeddelelser. Du kan til enhver tid slå push-notifikationer fra i din telefons indstillinger.

2.2.2.3 Dette sker til følgende formål:

Ved din brug af Zliide app og Zliide web indsamles oplysninger om brugertrafik i app’en og hjemmeside, herunder de besøgte sider. Disse oplysninger bruges til at optimere brugeroplevelsen i vores app og hjemmeside samt at indrette app’en og hjemmeside bedst muligt. Hertil benytter vi data fra de cookies vi benytter. Læs mere herom i vores cookiepolitik. Behandlingsgrundlaget for dette formål er databeskyttelsesforordningen artikel 6.1.f (nødvendighed for at kunne forfølge legitime interesser i forhold til markedsføring og forbedring af hjemmeside).

Markedsføring: personoplysninger anvendes til målrettet markedsføring og kommunikation med dig på baggrund af dine interesse- og fokusområder, herunder at sende dig relevant markedsføring i form af bl.a. nyhedsbreve og push-notifikationer (hvis du har gives os samtykke til markedsføring). Disse oplysninger videregives ikke til annoncører og samarbejdspartnere, men vi bruger oplysningerne til at tegne en profil af vores brugere. Behandlingsgrundlaget for dette formål er databeskyttelsesforordningen artikel 7 (samtykke).

2.2.2.4 Vi deler statistisk og anonymiseret data med vores samarbejdspartnere. Dette betyder eksempelvis, at de statistikker, vi laver på brugernes adfærd i Zliide, kan blive videregivet til vores samarbejdspartnere, men dette vil altid være i anonymiseret form. Derfor kan vores samarbejdspartnere i disse tilfælde ikke se dine personlige data.

2.2.2.5 Vi opbevarer oplysningerne så længe din bruger ikke er slettet, hvorefter de vil blive anonymiseret. Markedsføringssamtykker opbevares i 2 år efter samtykket sidst har været anvendt.

3. Sletning af bruger i Zliide app

3.1 Hvis du sletter Zliide app`en, betyder det ikke, at din profil i Zliide automatisk slettes. Vi opbevarer derfor fortsat de personoplysninger, som er knyttet til din brugerprofil, jf. punkt 2 i denne politik. Dette gør vi, således at du har mulighed for at bruge den samme profil, hvis du igen beslutter dig for at downloade og benytte Zliide.

3.2 Hvis du ønsker, at vi skal slette din bruger i Zliide tidligere end anført under punkt 2, har du altid mulighed for at anmode os herom på: privacy@zliide.com. Når vi sletter din bruger, betyder det, at du ikke længere vil kunne benytte den slettede bruger på Zliide. Hvis du ikke anvender din brugerprofil i 3 år, vil dine oplysninger automatisk blive slettet medmindre vi har en forpligtes til at gemme dele af oplysningerne længere, eller hvis oplysningerne er genstand for en retlig tvist.

4. Videregivelse af personoplysninger

4.1 Når du foretager et køb igennem Zliide app og Zliide web videregiver vi dine oplysninger som anført i punkt 2.1.1.8 til den butik du har handlet i. Dette gør vi for at butikken kan pakke og sende din vare til dig. Butikken behandler i den forbindelse dine personoplysninger som selvstændig dataansvarlig. Butikken og Zliide har indgået aftale om delt dataansvar. Du vil derfor altid kunne kontakte Zliide for spørgsmål eller anmodninger vedrørende den fulde behandling af dine personoplysninger.

4.2 Udover de videregivelser der er anført under punkt 2 videregiver vi din e-mailadresse, interesseområder, Advertising ID (såfremt du har accepteret dette i din enheds indstillinger) og FacebookID (såfremt du er logget ind med Facebook) til Facebook og Google med henblik på at målrette markedsføring på Facebook og andre Internetsider til dig. I nogle tilfælde vil Facebook og Google sammenkøre disse data med andre data med henblik på at kunne forudsige dit forbrugsmønster. Det vil sige, at den information, vi deler med dem, kan anvendes til at målrette bannere og/eller tekstannoncer overfor dig på tværs af internettet. Dette kaldes retargeting, men er ikke det samme som direkte markedsføring. Derfor har vi vurderet, at vi har en legitim interesse i at foretage denne videregivelse, som vejer tungere end din/den registreredes interesse i, at videregivelsen ikke sker. Videregivelsen sker derfor i henhold til databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1(f).

4.3 Derudover videregiver Zliide ikke dine personoplysninger til tredjemand, medmindre dette sker med henblik på at fastslå eller forsvare et retskrav, eller vi pålægges at videregive oplysningerne af en myndighed.

5. Databehandlere

5.1 Hos Zliide benytter vi databehandlere. Det kan eksempelvis være en leverandør, som leverer et IT-system til os. Databehandleren må alene behandle oplysninger for Zliide efter vores instruks. Det er stadig os, der er ansvarlig for dine oplysninger. Derfor fører vi bl.a. tilsyn med, at databehandleren beskytter dine oplysninger tilstrækkeligt.

6. Overførsel til lande udenfor EU (eller EØS)

6.1 Vi har som udgangspunkt ikke behov for at overføre dine personoplysninger til lande udenfor EU og vores eksisterende samarbejdspartnere er placeret indenfor EU-området. I særlige situationer kan vi dog blive nødsaget til at overføre data til tredjelande udenfor EU/EØS. I sådanne situationer vil vi dog altid sikre os at der foreligger de fornødne tekniske og kontraktuelle garantier som er godkendt af tilsynsmyndighederne.

7. Sikker behandling af dine personoplysninger

7.1 Zliide behandler alle personoplysninger fortroligt, og vi har foretaget en række tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger med det formål at beskytte dine personoplysninger mod hændelig eller ulovlig tilintetgørelse eller ændring, samt mod at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med persondatalovgivningen. Alle vores medarbejdere er underlagt tavshedspligt, og vi har sikret, at der er adgangsbegrænsning på de systemer, hvor vi opbevarer data i, og at systemerne er teknisk beskyttet mod, at andre kan få adgang hertil.

8. Dine rettigheder

8.1 Ovenfor er det beskrevet, hvilke personoplysninger Zliide behandler om dig, hvad grundlaget er herfor, og hvor længe de opbevares, idet vi har pligt til at informere dig herom. Hvis du har spørgsmål hertil eller ønsker yderligere oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte Zliide.

8.2 Du har ret til at få indsigt i behandlingen af dine personoplysninger samt til at få udleveret dine personoplysninger på et læsbart medie. Derudover har du ret til at få rettet ukorrekte eller vildledende personoplysninger, som er registreret om dig. Du har desuden ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger eller anmode om en begrænsning i behandlingen heraf. Derudover kan du også altid anmode os om at slette dine personoplysninger. Hvis du ønsker, at vi skal slette din bruger i Zliide, skal du følge fremgangsmåden i punkt 3.

8.3 Du skal også være opmærksom på, at du altid kan tilbagekalde det/de samtykke(r), du har givet Zliide i forbindelse med dit login på Zliide app og Zliide web. Dette kan du gøre ved at rette henvendelse til Zliide på følgende privacy@zliide.com. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.

8.4 Hvis du ønsker at udnytte dine rettigheder, skal du sende en anmodning herom til Zliide. Du kan rette henvendelse til Zliide ved at skrive til denne e-mailadresse: privacy@zliide.com.

8.5 Ud over ovenstående har du også mulighed for at klage til Datatilsynet over behandlingen af dine personoplysninger. Du kan læse mere på www.datatilsynet.dk. Hvis du har indsigelser mod vores behandling af dine personoplysninger, vil vi dog meget gerne høre fra dig.

🇬🇧

English

🇩🇰

Danish

Behandling af personoplysninger ved brug af Zliides app og hjemmeside 

Gælder fra den 11. oktober 2021.

1. Indledning

1.1 Denne persondatapolitik forklarer, hvordan Zliide Technologies ApS’ (i det følgende benævnt ”Zliide”) indsamler og i øvrigt behandler dine oplysninger i forbindelse med at du benytter Zliide applikation til iOS og Android (i det følgende benævnt ”Zliide app”) og hjemmeside shopping.zliide.com (i det følgende benævnt ”Zliide web”) i den forbindelse har afgivet oplysninger om dig selv. Der er både tale om oplysninger, som du selv har givet oplysninger om ved indtastning eller oplysninger, som bliver indsamlet automatisk, når du benytter Zliide app og Zliide web.

1.2 Zliide værner om dine personoplysninger, og vi er meget opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af de personoplysninger, vi modtager fra dig. I det følende kan du læse, hvordan Zliide behandler dine personoplysninger.

1.3 Zliide Technologies betragtes efter den gældende persondatalovgivning som dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, vi indsamler om dig i forbindelse med din brug af Zliide. Nedenfor kan du finde alle relevante kontaktinformationer:

Zliide Technologies ApS
Dagmar Petersens Gade 104, st. 
8000 Aarhus C
CVR-nr. 37 55 63 19
Email: privacy@zliide.com

1.4 Persondatapolitikken udgør sammen med de generelle brugerbetingelser og cookiepolitikken for brug af Zliide det gældende aftalegrundlag imellem dig og Zliide.

2. Hvilke personoplysninger behandler Zliide om dig?

2.1 Via Zliide app, Zliide web og de dér tilknyttede tekniske løsninger, indsamler vi følgende kategorier af personoplysninger til brug for følgende angivne formål

2.1.1 Oprettelse og administration af bruger

2.1.1.1 Du kan anvende Zliide app på flere forskellige måder. Du kan logge dig ind via dine loginoplysninger til Facebook, sign-in with Apple eller via din mailadresse og en selvvalgt adgangskode. Du kan også trykke ”spring over” og benytte Zliide app via en gæsteadgang.

2.1.1.2 Du kan anvende Zliide web uden at skulle oprette bruger, men du skal blot godkende vores cookies. Der er også mulighed for at logge ind på hjemmesiden med Facebook eller via din mailadresse.

2.1.1.3 Hvis du logger ind via Sign in with Apple, kan Zliide indsamle følgende personoplysninger om dig, i det omfang du giver tilladelse til det gennem Apple.

Navn

Mailadresse

2.1.1.4 Hvis du logger ind via din facebookprofil, kan Zliide indsamle følgende personoplysninger om dig fra din facebookprofil, såfremt du giver tilladelse til det på Facebook:

Navn

Mailadresse 

Fødselsdagsdato/alder

Køn

Profilbillede

Dit Facebook-id

2.1.1.5 Hvis du logger ind manuelt med din mailadresse og selvvalgte adgangskode, indsamler Zliide følgende personoplysninger om dig:

Mailadresse

2.1.1.6 Uanset hvilken login mulighed du benytter, har du mulighed for at indtaste følgende personoplysninger:

Fødselsdato/alder

Køn

2.1.1.7 Når du benytter Zliide app til at scanne et produkt eller købe et produkt fysisk i en butik, indsamler Zliide oplysninger om hvilke butikker du har besøgt, hvilke produkter du har scannet og/eller købt og tidspunkterne herfor.

2.1.1.8 Når du benytter Zliide app eller Zliide web til at foretage et køb udenfor forretningens fysiske forretningssted, indsamler Zliide din adresse, postnummer, telefonnummer, mailadresse, leveringsmetode, samt tidspunktet for købet.

2.1.1.9 Behandlingsgrundlaget for dette formål er databeskyttelsesforordningen artikel 6.1.b (aftaleopfyldelse). Disse oplysninger stammer direkte fra dig eller en person, som repræsenterer dig.

2.1.1.10 I det omfang det er nødvendigt og falder indenfor formålet vil vi kunne dele oplysningerne med følgende kategorier af modtagere: vores leverandører og forhandlere, herunder forretninger og fragtfirmaer, samt IT-leverandører, finansielle institutioner og bogføringsfirmaer som vi samarbejder med for at assistere vores virksomhed.

2.1.1.11 Vi opbevarer dine personoplysninger så længe det er nødvendigt for at opfylde formålet, dog maksimalt indtil 3 år efter du sidst har benyttet Zliide app. Oplysninger om dine køb og betaling opbevares dog altid i 5 år plus indeværende år, fra det tidspunkt du har foretaget dit køb i overensstemmelse med bogføringslovens krav.

2.2 De kommercielle vilkår i relation til den brugeroprettelse og foretagelse af køb reguleres ikke i dette dokument, men der henvises til brugerbetingelser. Gennemfører du køb uden for forretningens forretningssted, kan der være generelle vilkår for købet. Zliide optræder alene som formidler af ordren mellem dig og forretningen, der sælger produktet. Zliide er således ikke aftalepart i handlen. Betingelserne og aftaleparten vil fremgå i Zliide inden købet afsluttes. Zliide opfordrer dig til at gennemgå betingelserne, inden købet afsluttes.

2.2.1 Markedsføring – tilmelding til vores nyhedsbrev

2.2.1.1 I Zliideapp og på Zliide web kan du samtykke til at modtage markedsføring påe-mail fra Zliide og butikker du har handlet i. Hvis du samtykker til atmodtage markedsføring, anvender vi dine personoplysninger tilmarkedsføringsmæssige formål ved at målrette vores kommunikation med dig påbaggrund af dine interesse- og fokusområder, herunder ved fremsendelse afelektronisk post, herunder på e-mail, sms og direkte beskeder på sociale medierinden for dine valgte interesseområder. Zliide markedsføring kan indeholdeinformation om nye funktioner og muligheder i Zliide app og på Zliide web, samtmarkedsføring af vores samarbejdspartneres produkter.

2.2.1.2 Vi behandler følgende typer af personoplysninger om dig:

Navn

Mailadresse

Advertising ID fra din enhed (såfremt du har slået dette til på din enhed) 

Dine interesseområder, herunder produkter du har trykket på og tilføjet i din kurv 

Alder 

Køn

Disse oplysninger stammer direkte fra dig eller en person, som repræsenterer dig.

2.2.1.3 Behandlingsgrundlaget for dette formål er databeskyttelsesforordningen artikel 6.1.a (samtykke).

2.2.1.4 Hvis du samtykker til markedsføring fra specifikke butikker du har handlet i, kan vi videregive vi din e-mail, din alder, køn og interesser og adfærd, såfremt det fremgår af dit samtykke, til den pågældende butik. Butikken vil herefter være dataansvarlig for egen markedsføring og kan sende dig markedsføring via elektronisk post.

2.2.1.5 Du kan til enhver tid let og gebyrfrit dit samtykke til at modtage markedsføring via elektronisk post fra Zliide ved at trykke på ”afmeld nyhedsbrev” i selve nyhedsbrevet eller sende os en anmodning herom på privacy@zliide.com.

2.2.1.6 Vi vil opbevare dine personoplysninger så længe dit samtykke er aktivt og i 2 år efter du har tilbagekaldt dit samtykke.

2.2.2 Optimering af app og profilering

2.2.2.1 For at give dig en bedre kundeoplevelse i Zliide app, på Zliide web og målrette vores markedsføring indsamler vi oplysninger med henblik på at få kendskab til, hvilke produkter der interesserer dig, din købshistorik og generelle adfærd i applikationen, herunder hvilke produkter du klikker på og hvilke produkter du lægger i "indkøbskurven". Hvis du har afgivet samtykke til at modtage markedsføringsmateriale fra Zliide, sender vi dig nyheder ud fra vores viden om dine køb, besøg i butikker, scanning af varer mv.

2.2.2.2 Hvis du har slået Push-notifikationer til i Zliide app, vil du ligeledes modtage servicebeskeder via notifikationer i app’en. Servicebeskeder kan være beskeder om dine købte varer eller generelle driftsmeddelelser. Du kan til enhver tid slå push-notifikationer fra i din telefons indstillinger.

2.2.2.3 Dette sker til følgende formål:

Ved din brug af Zliide app og Zliide web indsamles oplysninger om brugertrafik i app’en og hjemmeside, herunder de besøgte sider. Disse oplysninger bruges til at optimere brugeroplevelsen i vores app og hjemmeside samt at indrette app’en og hjemmeside bedst muligt. Hertil benytter vi data fra de cookies vi benytter. Læs mere herom i vores cookiepolitik. Behandlingsgrundlaget for dette formål er databeskyttelsesforordningen artikel 6.1.f (nødvendighed for at kunne forfølge legitime interesser i forhold til markedsføring og forbedring af hjemmeside).

Markedsføring: personoplysninger anvendes til målrettet markedsføring og kommunikation med dig på baggrund af dine interesse- og fokusområder, herunder at sende dig relevant markedsføring i form af bl.a. nyhedsbreve og push-notifikationer (hvis du har gives os samtykke til markedsføring). Disse oplysninger videregives ikke til annoncører og samarbejdspartnere, men vi bruger oplysningerne til at tegne en profil af vores brugere. Behandlingsgrundlaget for dette formål er databeskyttelsesforordningen artikel 7 (samtykke).

2.2.2.4 Vi deler statistisk og anonymiseret data med vores samarbejdspartnere. Dette betyder eksempelvis, at de statistikker, vi laver på brugernes adfærd i Zliide, kan blive videregivet til vores samarbejdspartnere, men dette vil altid være i anonymiseret form. Derfor kan vores samarbejdspartnere i disse tilfælde ikke se dine personlige data.

2.2.2.5 Vi opbevarer oplysningerne så længe din bruger ikke er slettet, hvorefter de vil blive anonymiseret. Markedsføringssamtykker opbevares i 2 år efter samtykket sidst har været anvendt.

3. Sletning af bruger i Zliide app

3.1 Hvis du sletter Zliide app`en, betyder det ikke, at din profil i Zliide automatisk slettes. Vi opbevarer derfor fortsat de personoplysninger, som er knyttet til din brugerprofil, jf. punkt 2 i denne politik. Dette gør vi, således at du har mulighed for at bruge den samme profil, hvis du igen beslutter dig for at downloade og benytte Zliide.

3.2 Hvis du ønsker, at vi skal slette din bruger i Zliide tidligere end anført under punkt 2, har du altid mulighed for at anmode os herom på: privacy@zliide.com. Når vi sletter din bruger, betyder det, at du ikke længere vil kunne benytte den slettede bruger på Zliide. Hvis du ikke anvender din brugerprofil i 3 år, vil dine oplysninger automatisk blive slettet medmindre vi har en forpligtes til at gemme dele af oplysningerne længere, eller hvis oplysningerne er genstand for en retlig tvist.

4. Videregivelse af personoplysninger

4.1 Når du foretager et køb igennem Zliide app og Zliide web videregiver vi dine oplysninger som anført i punkt 2.1.1.8 til den butik du har handlet i. Dette gør vi for at butikken kan pakke og sende din vare til dig. Butikken behandler i den forbindelse dine personoplysninger som selvstændig dataansvarlig. Butikken og Zliide har indgået aftale om delt dataansvar. Du vil derfor altid kunne kontakte Zliide for spørgsmål eller anmodninger vedrørende den fulde behandling af dine personoplysninger.

4.2 Udover de videregivelser der er anført under punkt 2 videregiver vi din e-mailadresse, interesseområder, Advertising ID (såfremt du har accepteret dette i din enheds indstillinger) og FacebookID (såfremt du er logget ind med Facebook) til Facebook og Google med henblik på at målrette markedsføring på Facebook og andre Internetsider til dig. I nogle tilfælde vil Facebook og Google sammenkøre disse data med andre data med henblik på at kunne forudsige dit forbrugsmønster. Det vil sige, at den information, vi deler med dem, kan anvendes til at målrette bannere og/eller tekstannoncer overfor dig på tværs af internettet. Dette kaldes retargeting, men er ikke det samme som direkte markedsføring. Derfor har vi vurderet, at vi har en legitim interesse i at foretage denne videregivelse, som vejer tungere end din/den registreredes interesse i, at videregivelsen ikke sker. Videregivelsen sker derfor i henhold til databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1(f).

4.3 Derudover videregiver Zliide ikke dine personoplysninger til tredjemand, medmindre dette sker med henblik på at fastslå eller forsvare et retskrav, eller vi pålægges at videregive oplysningerne af en myndighed.

5. Databehandlere

5.1 Hos Zliide benytter vi databehandlere. Det kan eksempelvis være en leverandør, som leverer et IT-system til os. Databehandleren må alene behandle oplysninger for Zliide efter vores instruks. Det er stadig os, der er ansvarlig for dine oplysninger. Derfor fører vi bl.a. tilsyn med, at databehandleren beskytter dine oplysninger tilstrækkeligt.

6. Overførsel til lande udenfor EU (eller EØS)

6.1 Vi har som udgangspunkt ikke behov for at overføre dine personoplysninger til lande udenfor EU og vores eksisterende samarbejdspartnere er placeret indenfor EU-området. I særlige situationer kan vi dog blive nødsaget til at overføre data til tredjelande udenfor EU/EØS. I sådanne situationer vil vi dog altid sikre os at der foreligger de fornødne tekniske og kontraktuelle garantier som er godkendt af tilsynsmyndighederne.

7. Sikker behandling af dine personoplysninger

7.1 Zliide behandler alle personoplysninger fortroligt, og vi har foretaget en række tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger med det formål at beskytte dine personoplysninger mod hændelig eller ulovlig tilintetgørelse eller ændring, samt mod at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med persondatalovgivningen. Alle vores medarbejdere er underlagt tavshedspligt, og vi har sikret, at der er adgangsbegrænsning på de systemer, hvor vi opbevarer data i, og at systemerne er teknisk beskyttet mod, at andre kan få adgang hertil.

8. Dine rettigheder

8.1 Ovenfor er det beskrevet, hvilke personoplysninger Zliide behandler om dig, hvad grundlaget er herfor, og hvor længe de opbevares, idet vi har pligt til at informere dig herom. Hvis du har spørgsmål hertil eller ønsker yderligere oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte Zliide.

8.2 Du har ret til at få indsigt i behandlingen af dine personoplysninger samt til at få udleveret dine personoplysninger på et læsbart medie. Derudover har du ret til at få rettet ukorrekte eller vildledende personoplysninger, som er registreret om dig. Du har desuden ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger eller anmode om en begrænsning i behandlingen heraf. Derudover kan du også altid anmode os om at slette dine personoplysninger. Hvis du ønsker, at vi skal slette din bruger i Zliide, skal du følge fremgangsmåden i punkt 3.

8.3 Du skal også være opmærksom på, at du altid kan tilbagekalde det/de samtykke(r), du har givet Zliide i forbindelse med dit login på Zliide app og Zliide web. Dette kan du gøre ved at rette henvendelse til Zliide på følgende privacy@zliide.com. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.

8.4 Hvis du ønsker at udnytte dine rettigheder, skal du sende en anmodning herom til Zliide. Du kan rette henvendelse til Zliide ved at skrive til denne e-mailadresse: privacy@zliide.com.

8.5 Ud over ovenstående har du også mulighed for at klage til Datatilsynet over behandlingen af dine personoplysninger. Du kan læse mere på www.datatilsynet.dk. Hvis du har indsigelser mod vores behandling af dine personoplysninger, vil vi dog meget gerne høre fra dig.

Copyright © 2022 Zliide Technologies ApS. All rights reserved.


Apple, the Apple logo and iPhone are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. App Store is a service mark of Apple Inc. Google Play, the Google Play logo and Android are trademarks of Google LLC.

Copyright © 2022 Zliide Technologies ApS. All rights reserved.


Apple, the Apple logo and iPhone are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. App Store is a service mark of Apple Inc. Google Play, the Google Play logo and Android are trademarks of Google LLC.